DJI_20240619181841_0071_D

Möten

Håll dina möten på Sjö & Land och upplev en miljö som främjar både effektivitet och inspiration.

Effektiva och inspirerande möten på Sjö & Land

Bjud in till den ideala platsen för dina möten och konferenser. Beläget mitt på Strandvägskajen erbjuder vår lokal en inspirerande miljö med en fantastisk utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Skeppsholmen. Här kombineras stadens dynamik med skärgårdens lugn för att skapa en unik atmosfär som främjar produktiva och kreativa möten.

DSCF7488

Varför välja Sjö & Land för dina möten?

Flexibla utrymmen:

Med upp till 180 kvadratmeter mötesyta kan vi anpassa lokalen för både mindre och större möten. Oavsett om du planerar en intim workshop eller en lite större mötesplats, kan vi skräddarsy utrymmet för att passa dina behov.

Modern utrustning:

Vår lokal är utrustad med teknik och bekvämligheter för att säkerställa att ditt möte blir en framgång och erbjuder bland annat projektor/bildskärm, ljudsystem, mikrofon och WiFi.

Inspirerande miljö:

Njut av solens strålar på pontonen och låt vågornas mjuka rörelser under fötterna skapa en rogivande atmosfär som främjar kreativitet och fokus.

Centralt läge:

Belägen mitt i Stockholm med enkel tillgång till kollektivtrafik, är Sjö & Land både lättillgängligt och praktiskt för alla deltagare.

DJI_20240619181936_0073_D

Boka er mötesplats idag

Kontakta oss för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt och minnesvärt möte i en miljö som erbjuder det bästa av både stad och skärgård.

sjö & land logo blue

Sjö & Land Ligger mitt på Strandvägskajen med en magnifik utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Skeppsholmen

Kontakt: