Meny


Förrätter & Smårätter

Citrus-, vitlök- och chilioliver

60 kr

Pimiento de Padron

85 kr

Burrata med mixade tomater, basilika och saltrostade marconamandlar

150 kr

Tuna tataki med grön papaya, jordnötter och soyamayo

175 kr

Pata Negra, 36 månader från frigående Ibericogris (70g)

195 kr

Klassisk skagenröra, forellrom på dansk råg

Halv 165 kr / Hel 240 kr

Sallader

Rostade Gotlandsbetor, Chevré, matvete, valnötter och sommarhonung

195 kr 

Handskalade räkor, bakade gulbetor, färsk grön sparris och krämigt sju minuter-ägg

195 kr

Huvudrätter

Barnburgare                            

90 kr

Hemgjord Jackfruitburgare serveras med tryffelmayo, karamelliserad lök, saltgurka, rostad lök, gruyèreost och pommes frites

180 kr

Högrevsburgare serveras med tryffelmayo, karamelliserad lök, saltgurka, gruyereost
och pommes frites                                                       

  195 kr 

Bakad spetskål med grön sparris, betor, rostade hasselnötter och ramslökscrème

220 kr

Oxfilétoast S.0.L på smörstekt Levain, dragonmayo, picklad lök och riven Grana Padano                           

230 kr

Halstrad röding med gremolata, färskpotatissallad med crème fraiche och citron, samt sallad på sommarprimörer.

285 kr

Desserter

Duo av tryfflar

45 kr

Vaniljglass med färska jordgubbar och sockerkakskrutonger

100 kr

Chokladkolabrownie med havssalt, torkade hallon och rårörda bär

125 kr



Hör av dig!